Logo
                          Morren Galleries on FacebookPrivate area on website
One moment please, the page is loading....
WINE & DINE at MORREN GALLERIES

Dineren of borrelen terwijl u omringd bent door hedendaagse kunst!
De twee vestigingen van Morren Galleries zijn geliefde, exclusieve en originele locaties voor het geven van diners, aangeklede borrels en andere vrolijke of zakelijke bijeenkomsten.OUDEGRACHT 340 UTRECHT
De vestiging van Morren Galleries aan de schilderachtige Oudegracht met uitzicht op de Geertebrug beschikt over een professionele keuken die uitgerust is met alle benodigde equipement om een culinaire maaltijd te bereiden en serveren. De keuken bevindt zich in de sfeervolle 15e eeuwse kelder van de galerie waar ook de diners plaatsvinden. Velen die hun jubileum, verjaardag, promotie of huwelijk op een bijzondere manier wilden vieren, kozen voor deze inspirerende plek.

Bij droog weer is ook de werf te gebruiken waar men, eventueel met de warmte van vuurkorfjes, aan statafels kan genieten van het uitzicht op de gracht.


¤ Diners aan tafel (max.40 pers.) ¤ Borrels & Recepties (max.70 pers.) ¤ Walking Diners (max. 70 pers.) ¤ Kookworkshops (max.12 pers.) ¤ Vergaderlunches ¤ Proeverijen (max.70 pers.) ¤ Lezingen & Presentaties ¤ Foto/Filmlocatie

PRINSENGRACHT 572 AMSTERDAMDe Amsterdamse vestiging van Morren Galleries is een geliefde locatie dankzij het ruime interieur met klassieke kenmerken: het hoge plafond, de marmeren schouw, geornamenteerde balustrades en de intieme binnenplaats. De galerie bevindt zich op steenworp afstand van het Rijksmuseum, midden in het hart van het altijd bruisende Amsterdamse Spiegelkwartier en is mede daarom in trek bij zakelijke instellingen en particulieren om hier hun bijeenkomst te organiseren. Omdat hier geen geoutilleerde keuken aanwezig is, zijn hier geen diners aan tafel mogelijk maar wel talloze andere soorten van festiviteiten met een maximum van 100 gasten.

¤ Borrels & Recepties ¤ Proeverijen ¤ Lezingen & Presentaties ¤ Foto/Filmlocatie